Huldiging Manon Veenstra voor Zilveren Medaille op Olympische Spelen 2024

Op 27 augustus 2024 wordt Manon Veenstra, inwoner van Kerkenveld, op feestelijke wijze gehuldigd tijdens de feestweek in Kerkenveld. Manon heeft bij de Olympische Spelen in Parijs een zilveren medaille behaald in de BMX-finale, een uitzonderlijke prestatie die haar tot een ware held maakt in de regio.

Olympisch Debuut in Parijs
In 2024 maakte Manon haar debuut op de Olympische Spelen in Parijs, waar ze in een adembenemende finale op de BMX-baan de tweede plaats wist te behalen. 
Het zilver dat ze hierbij veroverde, markeert een hoogtepunt in haar carrière en zet haar op de kaart als één van de beste BMX’ers in haar klasse.

De Wolden viert mee
Gemeente De Wolden is bijzonder trots om een Olympisch zilveren medaillewinnaar te mogen ontvangen. "Het is prachtig om zo'n talent uit onze gemeente te zien schitteren op het wereldtoneel. Deze medaille is haar van harte gegund, gezien de immense inspanning die Manon heeft verricht om hier te komen," aldus burgemeester Inge Nieuwenhuizen.

Wethouder sport Rudi Hooch Antink,: "Manon Veenstra won zilver in de BMX-finale op de Olympische Spelen in Parijs, waarmee ze haar kinderdroom vervulde. 
Na jaren van hard werken, trainen in Nieuw-Zeeland, en het overwinnen van tegenslagen, is haar doorzettingsvermogen uiteindelijk beloond."

Blijvende Inspiratie
Manon Veenstra heeft met haar enorme inzet en daadkracht een indrukwekkende prestatie geleverd die positief uitstraalt op de gehele gemeenschap. 
Haar succes is een inspiratie voor jong en oud in De Wolden en daarbuiten. Samen met de feestcommissie Alteveer/Kerkenveld nodigt de gemeente dan ook iedereen uit om op 27 augustus om 20.00 uur naar de feesttent in Alteveer/Kerkenveld te komen om aanwezig te zijn bij de huldiging en samen Manon's prestatie te vieren.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht